همه چیز درباره کابینت روشویی

5/5

کابینت روشویی یا روشویی کابینت دار از مبلمان سرویس‌های بهداشتی محسوب می‌شود. این کابینت‌ها هم کاربردی هستند و هم ظاهر لوکسی به حمام و دست‌شویی می‌دهند.

در این مقاله تجسم، همه آنچه را باید درباره روشویی کابینتی بدانید، با شما در میان می‌گذاریم. قرار است اطلاعاتی درباره بهترین کابینت روشویی در ایران به شما بدهیم که جای دیگری پیدا نمی‌کنید.

کابینت روشویی در اندازه‌ها، طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی تولید می‌شود. این کابینت‌ها لوله‌ها و شیرهای آب را در دل خود پنهان می‌کنند و ظاهر تمیز و زیبایی به حمام و دست‌شویی می‌دهند.

بعضی‌ها لوازم آرایشی و بهداشتی خود را درون کابینت روشویی می‌گذارند و بعضی دیگر وسایل بهداشتی خانه را در آن جای می‌دهند. چگونگی استفاده از این کابینت‌ها به سلیقه فرد بستگی دارد.

ویژگی ها

زیبایی

زیبایی سرویس

بهداشت

رعایت بشتر بهداشت

فضای بیشتر

صرفه جویی در فضا

نظم

ساماندهی و آراستگی

تنوع

تنوع زیاد

آنتی باکتریال

باکتری رشد نمی‌کند

تاریخچه روشویی کابینتی

کابینت‌های روشویی اولیه هیچ شباهتی به روشویی‌های کابینتی امروزی نداشتند. راستش تا همین صد سال پیش، در خیلی از کشورها اصلا دستشویی وجود نداشت، چه برسد به کابینت روشویی و سایر امکانات امروزی.

روشویی‌های کابینتی اولیه صرفا میزهای چوبی کوچکی گوشه اتاق خواب بودند. معمولا پارچ آب و کاسه‌ای روی آن‌ها می‌گذاشتند تا صبح که از خواب بلند می‌شوند، دست و رویشان را بشویند.

سال‌ها بعد از آن، و با لوله‌کشی آب، سروکله روشویی‌های جدیدتری پیدا شد. کم‌کم آن چینی‌های بهداشتی پایه‌دار ساخته شدند که هنوز هم استفاده می‌شوند.

طی سال‌های اخیر هم خیلی‌ها سراغ ساخت کابینت‌های روشویی با ام‌دی‌اف و نوپان رفتند. اما این کابینت‌ها به‌خاطر محیط مرطوب حمام و دست‌شویی، باد می‌کردند و زود خراب می‌شدند.

اما این‌روزها برای ساخت کابینت روشویی از ورق‌های آنتی‌باکتریال پی‌وی‌سی و پلاستیک استفاده می‌کنند. این ورق‌ها تحت‌تأثیر رطوبت محیط قرار نمی‌گیرند و دوام بسیار بالایی دارند.

در گذشته منظور از کابینت سرویس بهداشتی، همان کمدهای بلندی بود که برای گذاشتن حوله یا لباس از آن‌ها استفاده می‌شد. محفظه‌های دیواری هم بودند که به‌عنوان جای دارو یا مسواک و خمیردندان استفاده می‌شدند.

اما امروزه کابینت‌ها به طریق دیگری در سرویس بهداشتی استفاده می‌شوند. از کابینت برای نصب روشویی و شیر آب استفاده می‌شود. انواع لوکس آن هم برای تزئین سرویس بهداشتی استفاده می‌شوند.

خواص و فواید

مزایای استفاده از کابینت روشویی

اصلا چرا باید کابینت روشویی بخریم؟ مزایای استفاده از کابینت روشویی در مقایسه با چینی‌های بهداشتی پایه‌دار چیست؟ در این بخش از مقاله، به مزایا و دلایل استفاده از کابینت روشویی در سرویس بهداشتی می‌پردازیم.

خیلی از طراحان داخلی برای حمام و دست‌شویی از این کابینت‌ها استفاده می‌کنند. اما به‌طور کلی دلیل استفاده از کابینت روشویی به سلیقه افراد بستگی دارد. در ادامه به برخی از مزایای آن اشاره می‌کنیم.

رعایت بیشتر بهداشت

ایرانی‌ها همیشه تاریخ به نظافت شخصی اهمیت زیادی می‌داده‌اند. امروزه با پیشرفت علم و آگاهی ما از وجود انواع میکروب‌ها و آلودگی‌ها در سرویس بهداشتی، این اهمیت پررنگ‌تر هم شده است.

میکروب‌ها و ویروس‌ها هرگز با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شوند. حتی اگر از فلش تانک و سایر وسایل بهداشتی هم استفاده کنیم، نمی‌توانیم جلوی گسترش همه انواع این آلودگی‌ها را بگیریم.

بنابراین برای حفظ تمیزی و سلامت خود و اعضای خانواده، بهتر است در سرویس بهداشتی منزل، کابینت روشویی نصب کنیم. کابینت روشویی برای حفظ وسایل شخصی مانند حوله و مسواک از محیط آلوده هم مفید است.

روشویی‌ کابینتی جدید یا روی دیوار نصب می‌شوند یا پایه‌های باریکی دارند؛ یعنی یا کف سرویس بهداشتی فاصله دارند، یا مساحت بسیار اندکی را روی کف اشغال می‌کنند. این مسئله یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از کابینت روشویی است.

وجود فضای آزاد زیر کابینت، نظافت کف حمام و دست‌شویی را آسان‌تر کرده و از تجمع میکروب و آلودگی زیر کابینت روشویی جلوگیری می‌کند. پس اگر به رعایت بهداشت اهمیت می‌دهید، نصب کابینت روشویی را جدی بگیرید.

زیبایی سرویس بهداشتی

کابینت روشویی به تزیین محیط سرویس بهداشتی هم کمک زیادی می‌کند. این کابینت‌ها طرح‌های گوناگونی دارند و مسلما برای هر سلیقه‌ای، کابینتی پیدا می‌شود.

استفاده از کابینت روشویی در اندازه مناسب محیط سرویس بهداشتی و هماهنگ با طرح و رنگ آن، حمام و دست‌شویی را بسیار زیبا می‌کند و ظاهر لوکسی به آن‌ها می‌دهد.

کابینت این روشویی‌ها به زمین نمی‌رسد، اما لوله‌های ورودی و خروجی آب و فاضلاب را به‌خوبی پوشش داده و از نظر دور می‌کند؛ یعنی مشکل ظاهر ناخوشایند لوله‌ها و شیرهای زیر روشویی را هم رفع می‌کند.

فضای بیشتر در سرویس بهدشتی

کابینت‌های روشویی جدید در مقایسه با چینی‌های بهداشتی پایه‌دار، فضای بسیار کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال می‌کنند.

علاوه بر این، این کابینت‌ها، چه از نوع دیواری آن‌ها و چه پایه‌دار، از نظر بصری هم کوچک‌تر به نظر می‌رسند. همین باعث می‌شود فضای دست‌شویی و حمام بازتر و بزرگ‌تر به چشم بیاید.

نظم، سازمان‌دهی و آراستگی سرویس بهداشتی

کابینت روشویی فضای داخلی مناسبی برای نظم دادن و سازمان‌دهی سرویس بهداشتی دارد. خیلی‌ها از فضای درون این کابینت‌ها برای گذاشتن وسایل حمام یا دست‌شویی استفاده می‌کنند.

با وجود فضای اندکی که این کابینت‌های جدید اشغال می‌کنند، مقدار قابل‌قبولی از وسایل حمام و دست‌شویی را می‌توان در آن‌ها جای داد.

تنوع زیاد نسبت به روشویی‌های دیگر

کابینت روشویی تنوع فراوانی دارد. این کابینت‌ها در طرح‌ها، رنگ‌ها و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند. آن‌ها را می‌توان در سرویس‌های بهداشتی کوچک یا بزرگ، با هر طرح و رنگی نصب کرد.

تنوع فراوان و سازگاری با سلیقه‌ها و فضاهای مختلف سرویس‌های بهداشتی، از مهم‌ترین ویژگی‌های کابینت‌های روشویی جدید است.

گالری تصاویر محصولات

تشخیص کابینت روشویی باکیفیت در مقابل روشویی کابینتی ارزان و بی کیفیت

جنس کابینت روشویی بسیار مهم است. چون محیط مرطوب حمام و دست‌شویی، و مجاورت همیشگی کابینت با آب، ممکن است صدمه زیادی به آن بزند و خیلی زود ظاهر ناخوشایندی به آن بدهد.
در ادامه اجزای کابینت روشویی باکیفیت و درجه‌یک را یکی‌یکی بررسی می‌کنیم.

ورق پی‌وی‌سی درجه‌یک
اولین ویژگی روشویی کابینتی باکیفیت، ورق پی‌وی‌سی (pvc) آن است. پی‌وی‌سی نوعی پلاستیک است که برای پوشاندن انواع کابینت و کمد از آن استفاده می‌شود.
یکی از ویژگی‌های ورق پی‌وی‌سی، مقاومت در برابر رطوبت و حرارت است. به همین خاطر کابینت‌های روشویی باید از این جنس ساخته شوند. در غیر این صورت ممکن است خیلی زود باد کرده و خراب شوند.
اگر قصد خرید کابینت روشویی از جنس پی‌وی‌سی دارید، به ضخامت ورق و مغز ورقی که کابینت را از آن ساخته‌اند توجه کنید. ورق‌های پی‌وی‌سی با چگالی پایین که مغزی پوک دارند، مناسب کابینت‌های بزرگ نیستند.
پیچ‌ها در ورق‌های پی‌وی‌سی پوک و با چگالی پایین، به‌خاطر مغز پوکی که دارند، به‌خوبی جانمی‌گیرند و محکم نمی‌شوند. ممکن است پس از مدتی لولا‌ها و یراق‌آلات از ورق جدا شده و درهای کابینت کنده شوند!

رنگ درجه‌یک

رنگ مورداستفاده در تولید کابینت روشویی رنگ‌های اتومبیلی یا رنگ‌های پلی‌اورتان هستند. استفاده از رنگ‌های نامرغوب در روشویی کابینتی باعث می‌شود کابینت بعد از مدتی به رنگ کرم تغییر کند.
اگر قصد تهیه کابینت روشویی را دارید که رنگ شده، به براقی و شفافیت رنگ، قطر رنگ و ماهیت و نوع رنگی که استفاده شده دقت کنید. خیلی از رنگ‌های نامناسب در محیط حمام به‌سرعت پوسته‌پوسته می‌شوند، ور می‌آیند، زرد می‌شوند یا مات و چرک‌مرده شده و به‌سادگی دچار خط‌وخش می‌شوند.
البته تشخیص رنگ برای مشتری دشوار است. بسیاری از سارندگان روشویی‌‌های کابینتی از رنگ‌های دوجزئی پایه پلی‌اورتان و مشابه رنگی استفاده می‌کنند که در صنایع خودروسازی استفاده می‌شود.
این رنگ‌ها معمولا چسبندگی بالایی به ورق پی‌وی‌سی دارند. آن‌ها قابلیت انبساط و انقباض بالایی دارند و در مقابل پوسته‌شدن مقاوم هستند. در برابر زردشدگی، مات‌شدگی و در صورت ترکیب با مواد ضدخش، در برابر خش افتادن هم مقاومت بالایی دارند.

روکش درجه‌یک

روشویی‌های کابینتی را به روش‌های مختلفی پوشش می‌دهند که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از رنگ و روکش. پوشش مناسب باید در عین داشتن جلای کافی، ظاهر خود را حفظ کند و به‌مرور زمان کابینت را از رنگ‌ورو نیندازد.
اگر قصد تهیه کابینت روشویی را دارید که روکش شده، باید بدانید روکش‌های بی‌کیفیت به‌سرعت ظاهر کهنه و ناخوشایندی به کابینت روشویی می‌دهند و تمام هزینه‌ها را بر باد می‌دهند.
پوشش مناسب کابینت روشویی در برابر رطوبت و بخار هم مقاوم هستند. کابینت‌های روشویی که روکش شده‌اند در بازار به کابینت‌های طرح چوب معروف هستند.
روکش‌ها در طرح‌های متنوعی از طرح چوب با رنگ‌های بسیار متنوع گرفته تا طرح‌های فانتزی، از روکش‌های براق یا همان های گلاس تا روکش‌های مات و نیمه‌مات، از روکش‌های صاف تا روکش‌های برجسته و رگه‌دار موجود هستند.

یراق درجه‌یک

یراق‌آلات کابینت روشویی یکی از مهم‌ترین اجزای آن هستند، چون یراق‌آلات با کیفیت نقش به‌سزایی در عمر مفید روشویی کابینتی خواهند داشت.
کیفیت یراق‌آلات به‌کاررفته در کابینت بسیار مهم است، چون یراق‌های متفرقه باعث زنگ‌زدگی و خرابی روشویی کابینتی می‌شوند.

سنگ چینی بهداشتی درجه‌یک، همراه فهرست کارخانه‌های چینی بهداشتی

مهم‌ترین نکته در کیفیت سنگ روکابینتی، لعاب آن است. شفافیت سنگ روکابینتی یا سنگ روشویی در کیفیت آن تأثیر فراوانی دارد. سطح روی این سنگ باید صاف و بدون موج و فرورفتگی باشد.
به ترک‌های مویی روی سنگ هم باید توجه کرد. این ترک‌ها گاهی با چشم دیده نمی‌شوند و فقط می‌توان آن‌ها را لمس کرد. این ترک‌ها ممکن است به‌مرور بزرگ‌تر شده و سنگ روشویی را خراب کنند.
در ایران تولیدکنندگان زیادی هستند که سنگ کابینت روشویی می‌سازند. البته خیلی از آن‌ها هیچ نام‌ونشانی نداشته و به‌صورت متفرقه وارد بازار می‌شوند. در ادامه تعدادی از بهترین کارخانه‌های تولید سنگ روکابینتی را معرفی می‌کنیم:
• آرمیتاژ، ساوه
• ایساتیس، يزد
• پارس سرام، قرچک
• چینی کرد، کرمانشاه
• سینا چینی، ساوه
• گاتریا، همدان
• گلسار، فارس
• مروارید، يزد
• نوین سرام، طبس

چگونه تهیه کنیم؟

بررسی قیمت کابینت روشویی

بزرگ‌ترین مزیت رقابتی تجسم با سایر فروشندگان کابینت روشویی تولید به مصرف بودن محصولات تجسم است.
فروشندگان زیادی در بازار کابینت روشویی فعال هستند. اما بیشتر آن‌ها صرفا فروشنده هستند. یعنی کابینت را از تولیدکننده خریداری کرده، و با قیمت بالاتری به دست مشتری می‌رسانند.
خیلی از فروشندگان هم با واسطه به تولیدکننده وصل می‌شوند. به این صورت که تولیدکننده کابینت‌ها را در اختیار توزیع‌کننده می‌گذارد، او فروشنده می‌رساند و فروشنده هم به بازار عرضه می‌کند.
وجود این واسطه‌ها بین تولیدکننده و مشتری، قیمت روشویی کابینتی را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. حالا تجسم به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر کابینت روشویی در ایران قصد دارد تولیدات خود را به‌طور مستقیم به دست مشتری برساند.
حذف واسطه‌ها باعث می‌شود کابینت روشویی را با قیمت بسیار مناسب‌تری نسبت به بازار تهیه کنید. علاوه بر این، با خرید مستقیم از تولیدکننده، اندازه‌ها و طرح‌ها و رنگ‌های بیشتری هم برای انتخاب خواهید داشت.
تولیدکننده، کابینت روشویی مدنظر شما را با اندازه موردنیاز، طرح و رنگ دل‌خواه شما برایتان تولید کرده و با قیمت بسیار مناسبی در اختیارتان می‌گذارد.
البته باید توجه داشته باشید که قیمت‌های عرضه‌شده، با توجه به کیفیت روشویی کابینتی هستند. کابینت‌های روشویی زیادی در بازار وجود دارند که برای تولید آن‌ها از مواد نامرغوب استفاده شده است.
شما با خرید مستقیم از تجسم، به‌عنوان تولیدکننده کالای مرغوب، این اطمینان را خواهید داشت که روشویی کابینتی شما از بهترین مواد ساخته است و دوام بالایی دارد.

راهنمای انتخاب بهترین روشویی کابینتی

برای انتخاب بهترین کابینت روشویی باید به اندازه، جنس و رنگ کابینت و سنگ روکابینتی دقت کنید. در این بخش تک‌تک این نکته‌ها را با دقت بررسی می‌کنیم.

چه اندازه‌ای برای من مناسب است؟

پس می‌خواهید بدانید روشویی کابینتی چه اندازه‌ای برای سرویس بهداشتی منزل شما مناسب است؟ کابینت‌های روشویی در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند. پیش از هر چیز، باید محدودیت فضا و اندازه سرویس بهداشتی خودتان را در نظر داشته باشید.
در قدم بعدی، سراغ اندازه کابینت روشویی می‌رویم. اندازه این کابینت‌ها از سه پارامتر تشکیل شده که عبارت‌اند از: عرض، ارتفاع و عمق. در ادامه تک‌تک آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

عرض کابینت روشویی

در انتخاب عرض کابینت روشویی ابتدا به فضای سرویس بهداشتی توجه کنید. این کابینت را کجای حمام یا دست‌شویی می‌خواهید نصب کنید؟ در آن محدوده چقدر فضا دارید؟
سپس محل قرارگیری لوله‌های ورودی و خروجی آب و فاضلاب را در نظر بگیرید. عرض کابینت باید طوری باشد که روی آن‌ها را بپوشاند. در عین حال باید مراقب باشید لوله‌ها مشکلی برای نصب کابینت ایجاد نکرده و به قیدها و دیواره‌های کابینت روشویی گیر نکنند.
در قدم بعدی محل قرارگیری شیر روشویی را در نظر بگیرید. آیا شیر روشویی در مرکز کابینت قرار دارد یا به سمت چپ و راست متمایل است؟ این موضوع باعث می‌شود محل نصب کابینت به چپ یا به راست تغییر کند. شاید هم لازم باشد کابینتی انتخاب کنید که در آن شیر آب سمت چپ یا راست نصب می‌شود.
نکته مهم اینکه فضای لازم برای بازشدن در سرویس بهداشتی و همین طور در و کشو‌های کابینت را هم حساب کنید. در ضمن کابینتی انتخاب کنید که فضای کافی برای رفت‌وآمد و راحتی افراد باقی بگذارد.

عمق کابینت روشویی

عمق روشویی کابینتی فاصله‌ای است که کابینت از دیوار به‌سوی جلو می‌آید. اگر فضای حمام یا دست‌شویی شما پهنای کافی دارد، مشکل خاصی در انتخاب عمق کابینت نخواهید داشت.
اگر فضا دارید، می‌توانید عمق بیشتری را در نظر بگیرید تا فضای داخلی کابینت بزرگ‌تر باشد و وسایل بیشتری در آن جا شوند. اما اگر فضای محدودی دارید، باید در انتخاب دقت کنید.
فضای کافی برای رفت‌وآمد و همین طور ایستادن جلوی روشویی در نظر بگیرید. هرگز کاربردی بودن کابینت و راحتی خود را فدای بزرگی کابینت روشویی نکنید.
در حمام یا دست‌شویی معمولا به‌سمت داخل باز می‌شود. اگر روشویی کابینتی را روبه‌رو یا کنار در ورودی نصب می‌کنید، حتما به باز و بسته شدن در دقت کنید.

ارتفاع کابینت روشویی

روشویی کابینتی را در ارتفاعی قرار دهید که مناسب خودتان باشد. اگر کابینت را روی دیوار نصب می‌کنید، می‌توانید ارتفاع آن را کم یا زیاد کنید. اما اگر از کابینت‌های‌ روشویی پایه‌دار استفاده می‌کنید، باید ارتفاع را درست انتخاب کنید.
البته پایه‌های بسیاری از کابینت‌های ایستاده قابل‌تنظیم هستند؛ یعنی می‌توانید ارتفاع آن‌ها را بسته به نیاز خود یا موقعیت، چند سانتیمتری کوتاه یا بلند کنید.
نکته مهم در تعیین ارتفاع کابینت اینکه ارتفاع خود سنگ روشویی را که روی کابینت قرار می‌گیرد هم در نظر داشته باشید. همین سنگ ممکن است چند سانتیمتری کابینت را بلندتر یا کوتاه‌تر کند.
اگر شیر روشویی را روی دیوار نصب می‌کنید، باید ارتفاع محل قرارگیری آن را هم مدنظر داشته باشید. در ساختمان‌های قدیمی به‌طور معمول شیر آب روی دیوار نصب می‌شود.

چه نوع کابینتی برای من مناسب است؟

کابینت‌های روشویی مختلفی در بازار وجود دارند. شاید با نگاهی به محصولات موجود در فروشگاه‌ها، کمی سردرگم شوید که بالاخره کدام کابینت مناسب خانه شماست.
در این بخش از مقاله، مهم‌ترین ویژگی‌های کابینت‌های روشویی را با هم مقایسه می‌کنیم. این بخش را با دقت مطالعه کنید، تا بتوانید بهترین روشویی کابینتی را با توجه به نیازهای خودتان انتخاب کنید.

روشویی کابینتی زمینی یا دیواری؟

کابینت‌های روشویی جدید، در دو نوع کلی زمینی و دیواری تولید می‌شوند. انتخاب کابینت روشویی زمینی یا دیواری به سلیقه شما و البته فضای سرویس بهداشتی منزلتان بستگی دارد.
البته کابینت‌های زمینی جدید، با پایه‌های چینی بهداشتی قدیمی تفاوت دارند. کابینت‌های زمینی پایه‌های باریک و در عین حال محکمی دارند که باعث می‌شوند آلودگی زیر کابینت جمع نشده و به‌راحتی بتوان کف سرویس را تمیز کرد.
کابینت‌های روشویی دیواری، به‌طور کامل روی دیوار نصب می‌شوند و هیچ پایه‌ای ندارند. قیمت این کابینت‌ها به‌طور معمول پایین‌تر از کابینت‌های زمینی است.

کابینت با پوشش رنگ یا روکش؟

این انتخاب به سلیقه خودتان و طرح و رنگ سرویس بهداشتی منزلتان بستگی دارد. کابینت‌های رنگ‌شده به‌طور معمول ساده‌تر هستند، ولی کابینت‌های روکش‌شده، طرح و نقش‌های مختلفی دارند.
از طرف دیگر مقاومت روکش، بیشتر از رنگ است؛ یعنی کابینت‌های رنگ‌شده، ممکن است در اثر ضربه دچار خط‌وخش بشوند، اما کابینت‌های روکش‌شده، مقاومت بیشتری در برابر آسیب دارند.

کابینت روشویی سلطنتی یا مدرن؟

روشویی‌ طرح سلطنتی یا کلاسیک می‌گویند. در طراحی ظاهر این کابینت‌های روشویی از نقش‌ونگارهای سنتی ایرانی، یا حتی طرح‌های قدیمی رومی استفاده شده است. البته این طرح‌ها کمتر موردتوجه طراحان داخلی هستند.
در مقابل مدل‌های ساده‌تر هم هستند که به آن‌ها مدرن می‌گویند. در طراحی روشویی‌ کابینتی مدرن، سادگی را مبنا قرار می‌دهند. این کابینت‌ها به‌طور معمول طرف‌داران بیشتری دارند.
قبلا بیشتر کابینت‌های روشویی سلطنتی از جنس چوب ساخته می‌شدند، اما این‌روزها از جنس پی‌وی‌سی ساخته می‌شوند. نقش و نگارهای این روشویی‌ها با استفاده از دستگاه‌های سی‌ان‌سی روی بدنه پی‌وی‌سی یا چوبی حک می‌شوند.
اگر طرف‌دار طرح‌های کلاسیک هستید، کابینت‌هایی با رویه سنگ‌های طبیعی سفارش بدهید. پایه‌های دارای انحنا با طراحی و کنده‌کاری‌های سنتی و سنگ مرمر، ترکیب فوق‌العاده‌ای را کنار هم می‌سازند.

عمق کاسه چینی بهداشتی

عمق یا گودی روشویی هم از عوامل مهم در انتخاب کابینت است. خیلی‌ها به گودی روشویی اهمیت زیادی می‌دهند. آن‌ها می‌خواهند روشویی آن‌قدر عمق داشته باشد که آب به بیرون ترشح نشود. این هم به سلیقه خودتان بستگی دارد. البته کاسه‌های جدید چندان گود نبوده و بیشتر تخت هستند.
البته بسیاری از تولیدکنندگان روشویی‌های کابینتی با وجود ابعاد کوچک سنگ روشویی، کاسه‌های عمیق و با شکل مناسبی طراحی می‌کنند تا محصولی مناسب فضاهای کوچک عرضه کنند.

چینی بهداشتی یا سنگ طبیعی؟

طی سال‌های اخیر سنگ‌های طبیعی کم‌کم طرف‌داران زیادی یافته و جای چینی بهداشتی را گرفته‌اند. بعضی تولیدکنندگان سنگ‌های طبیعی را تراش داده و آن‌ها را به‌شکل سنگ روشویی درمی‌آورند.
به‌طور کلی سه انتخاب برای کاسه روشویی دارید:
• کاسه سرامیک معمولی: کاسه سرامیک معمولی سطح براقی دارد. این کاسه‌ها در برابر رطوبت مقاوم هستند. قیمت آن‌ها به لعاب رویه بستگی دارد. هرقدر کیفیت بهتری داشته باشد، قیمت بالاتری دارد.
• کاسه سنگ مصنوعی: سنگ مصنوعی را با نام کورین هم می‌شناسند. این سنگ‌ها برای ساخت رویه کابینت آشپزخانه، سینک آشپزخانه، وان حمامی، کاسه روشویی و… استفاده می‌شوند. کاسه‌های روشویی از سنگ مصنوعی، تنوع بسیار زیادی دارند، بنابراین طرف‌داران زیادی هم دارند.
• کاسه جنس کوارتز: سنگ مصنوعی کوارتز که تقریبا ۹۵درصد آن طبیعی و فقط ۵درصدش سیلیسیم دی اکسید هستند هم طرف‌داران خود را دارند. این سنگ هم مانند کورین در برابر خراشیدگی و ضربه مقاومت بالایی دارد و آنتی‌باکتریال است.

چینی بهداشتی روکار یا توکار؟

بعضی چینی‌های بهداشتی‌ها روکار هستند؛ یعنی روی کابینت قرار می‌گیرند. بعضی دیگر توکار بوده و به‌طور کامل داخل کابینت جاسازی می‌شوند.

چه رنگی برای کابینت روشویی مناسب است؟

رنگ مورداستفاده در تولید کابینت روشویی رنگ‌های اتومبیلی یا رنگ‌های پلی‌اورتان هستند. توصیه می‌شود به براقی و شفافیت رنگ، قطر رنگ و ماهیت و نوع رنگی که استفاده شده دقت کنید.
رنگ‌های طلایی، قرمز پخته، سورمه‌ای، بادمجانی و قهوه‌ای تیره برای کابینت‌های روشویی در سبک‌های کلاسیک عالی هستند. برای طرح‌های مدرن، می‌توانید سراغ سفید و طلایی بروید.‌
در ادامه نگاه دقیق‌تری به رنگ مناسب برای کابینت روشویی شما مینداریم:
• رنگ خاکستری روشن: خاکستری روشن فضاهای کوچک را بزرگ جلوه داده و با دیگر اجزای سرویس بهداشتی به‌راحتی هماهنگ می‌شود.
• رنگ کرم: کرم حس و حال مدرنی به سرویس بهداشتی می‌دهد. این رنگ آرامش‌بخش بوده و در کنار رویه کابینتی با رنگ مشکی یا قهوه‌ای، زیبایی فوق‌العاده‌ای دارد.
• رنگ قهوه‌ای: قهوه‌ای و سایر رنگ‌های مشابه مانند خاکی، قهوه‌ای ملایم و سوخته فضاهای کوچک را بزرگ نشان می‌دهند. در کنار آن می‌توانید از شیرآلات استیل استفاده کنید تا زیبایی‌اش دوچندان شود.
• رنگ گردویی: گردویی برای سرویس‌های بهداشتی با کاشی‌کاری‌های ریز عالی است. این رنگ زیبایی فوق‌العاده‌ای به حمام و دست‌شویی منزلتان خواهد داد.
• رنگ فندقی و طرح چوب: فندقی و همین طور طرح چوب، زیرمجموعه سبک روستیک هستند. این طرح‌ها و رنگ‌ها حس‌وحال ویژه‌ای به فضا می‌دهند. کابینت‌های طرح چوب، با رویه‌ای به رنگ سیاه یا خاکستری تیره از جنس سنگ، ترکیب رنگی بی‌نظیری ایجاد می‌کنند.

چند نکته درباره انتخاب بهترین کابینت روشویی

در نهایت، برای انتخاب بهترین روشویی کابینتی، به این نکته‌ها دقت کنید:
• هر روشویی کابینتی که انتخاب می‌کنید، حتما به ضدآبی آن توجه کنید.
• برای کنترل کیفیت این کابینت‌ها، به سطح آن‌ها دقت کنید. همه روشویی باید یک‌دست، صاف، بدون خمیدگی و درز مویی باشد.
• بهترین جنس برای کابینت روشویی پی‌وی‌سی است. این ماده آب‌گریز است و مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد.
• حتما دقت کنید که مواد مورداستفاده در روشویی آنتی‌باکتریال باشند.
• در سرویس بهداشتی و حمام‌های طرح کلاسیک، از روشویی سنگ و طرح‌های سلطنتی استفاده کنید.
• در سرویس بهداشتی و حمام‌های مدرن، از روشویی سرامیک و طرح‌های ساده‌تر استفاده کنید.
• بهتر است روشویی را با آینه هماهنگ کنید.

سوالات متداول

نظر مشتریان محصولات تجسم